Autorijschool Den Haag

U bent op zoek naar een autorijschool in Den Haag? Dan bent u van harte welkom bij Autorijschool Ross. Wij zijn de ideale rijschool voor internationals in den Haag en omstreken, omdat wij ook lessen in het Engels en Hindi verzorgen. Maar ook geven wij natuurlijk lessen in het Nederlands. Lees gerust eens verder voor meer informatie of lees eens de ervaringen van anderen.

Een erkende rijschool

Bij Rijschool Ross reiken wij u alle kennis en vaardigheden aan die u nodig heeft om snel uw rijbewijs te halen. De instructeurs zijn erg vriendelijk en geduldig en hebben bovendien een flexibel rooster. Dit betekent dat u ook lessen kunt volgen op zaterdag en in de avonduren. Wij zijn een erkende rijschool en dus aangesloten bij het CBR. Dit betekent dat wij werken volgens de officiƫle regels van de inschrijvingsovereenkomst voor autorijschoolhouders.

Autorijschool Den HaagEen proefles biedt diverse voordelen

Bij onze autorijschool in Den Haag kunt u kiezen voor rijles in een handgeschakelde auto of een automaat. Is uw interesse gewekt en wilt u ook op een prettige manier uw rijbewijs halen? Dan kunnen wij u van harte aanraden om een proefles te nemen. U kunt dan op ontspannen wijze kennis maken met de auto en de instructeur. Ook kunnen wij dan direct een goede indicatie geven van het aantal benodigde lessen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. U kunt een proefles boeken door contact met ons op te nemen.

Contact