Over ons

Maak kennis met de instructeurs van Rijschool Ross.

Niermela

Mijn naam is Niermela. Ik geef rijles in ‘s-Gravenhage en omstreken, ben gecertificeerd en heb ruime ervaring met leerlingen van diverse nationaliteiten.

Mijn lessen kunnen naast het Nederlands ook vloeiend in het Engels en Hindi worden gegeven. Ook word ik veel gevraagd door expats die willen wennen aan het verkeer hier. Met vakbekwaamheid, een flexibele instelling en persoonlijke coaching help ik u snel op weg naar rijbewijs B!

Ross

Ik ben Ross en inmiddels alweer 6 jaar instructeur bij deze mooie rijschool. Mijn leerlingen waarderen het meest aan mij dat ik naar ze luister en ze serieus neem. Iedereen is verschillend, dus het is belangrijk de werkwijze en methoden af te stemmen op de persoon. Maatwerk is essentieel.

Onze rijschool werkt veel met expats. Zij hebben vaak hun eigen aangeleerde rijstijl uit een ander land, en ik vind het een leuke uitdaging om deze aangeleerde, onbewuste patronen te vinden. Samen met de leerling probeer ik ze te begeleiden naar de juiste rijstijl voor het rijexamen. Andere leerlingen hebben juist afwisseling nodig. Hierbij probeer ik het rijden op een creatieve manier bij te brengen.

Arwin

Arwin is onze nieuwste rijinstructeur.

Meer info over Arwin volgt.

Wij helpen je stapsgewijs met het behalen van je rijbewijs!