Rijles Den Haag

Wilt u graag rijles gaan volgen in Den Haag of omstreken? Dan heten wij u van harte welkom bij Rijschool Ross. Wij bieden diverse mogelijkheden, zoals Engelse lessen of in het Hindi. Ook kunt u kiezen voor een handgeschakelde auto of een automaat. Lees gerust eens verder en ontdek de voordelen van onze rijschool! Ook kunt u de ervaringen van anderen op onze website lezen.

Een persoonlijke benadering

Bij onze autorijschool staan een persoonlijke benadering en een flexibele houding centraal. Wij zorgen ervoor dat u op een ontspannen en prettige manier uw rijbewijs zult halen. U heeft bij ons geen wachttijden en kunt ook rijles volgen op zaterdag en in de avonduren. De keuze is geheel aan u! Naast de rijlessen in Den Haag, verzorgen wij ook lessen in Delft, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk en Wassenaar.

Rijles Den HaagSchrijf u in voor een proefles!

Wilt u ook op een prettige manier rijles in Den Haag volgen? Dan raden wij aan om eens een proefles bij ons te volgen. Op deze manier kunt u direct kennis maken met zowel de auto als de instructeur. Daarnaast krijgen wij tijdens de proefles een goede indicatie van het instapniveau en het aantal benodigde lessen. Dit betekent dat we een persoonlijk plan voor u kunnen opstellen waardoor u ook direct weet waar u aan toe bent, financieel gezien. Neem direct contact met ons op om u in te schrijven!

Contact